نشریه های علمی انتشارات

دکتر ولی زاده
دکتر داوری نژاد
۰۵۱۱۸۷۸۷۴۳۰
دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی- ص.پ. ۱۱۶۳-۹۱۷۷۵ - دبیرخانه نشریات علمی- نشریه علوم باغبانی
80 A

احتراما" بدینوسیله به استحضار می‌رساند که سردبیران محترم نشریات دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به منظور تشویق و ترغیب هر چه بیشتر استادان، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای نشر یافته‌های علمی ارزشمندشان اقدام به کاهش مبلغ دریافتی نمود. بنابر این از تاریخ 1 مهر 1391 برای هر مقاله‌ی پذیرفته شده مبلغ یک میلیون ریال برای ویراستاری فنی و ادبی، چاپ تصاویر رنگی و ارسال نسخه‌های اضافی مقاله (Reprint) دریافت و سپس در نوبت چاپ قرار خواهد گرفت. مقاله باید با فرمت نشریه در قالب Word و PDF به همراه صفحه مشخصات نویسندگان و فایل تعهد نامه به سایت نشریه ارسال شود. ارسال فرم تعهدنامه که در بخش نحوه نگارش قرار داده شده است ضروری بوده و مقاله بدون تعهدنامه در شورای هیات تحریریه مطرح نخواهدشد.

از نویسندگان محترم تقاضا می شود برای پیگیری مقالات خود همراه با نام کاربری وارد سامانه و در صورت سوال از طریق پست الکترونیک نشریهjhorts4@um.ac.ir با کارشناس نشریه مکاتبه نمایند.

حوزه و تخصص نشریه

نشریه علوم باغبانی مقلات علمی پژوهشی محققین محترم را در زمینه های میوه کاری، سبزی کاری، گیاهان داروئی، گلکاری و فضای سبز را که برای اولین بار منتشر می شود ، می پذیرد.