با همکاری انجمن علمی منظر ایران
میوه کاری
اثر تنک شیمیایی و دستی بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه خرمای (Phoenix dactylifera L.) رقم ̓خضراوی̒ در طی نمو میوه

منصور جلالی؛ نوراله معلمی؛ اسمعیل خالقی؛ شهره زیودار؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

دوره 38، شماره 4 ، دی 1403، ، صفحه 673-655

https://doi.org/10.22067/jhs.2024.87570.1337

چکیده
  تنک میوه یکی از عملیات باغی محسوب می‌شود که بر خصوصیات کمّی و کیفی میوه تأثیر می‌گذارد. به‌‌منظور بررسی اثر تنک دستی و شیمیایی بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه خرما (Phoenix dactylifera L.) رقم ̓خضراوی̒ در مراحل مختلف رشد‌و‌نمو میوه، آزمایشی در دانشگاه شهید چمران اهواز در سال‌های متوالی ۱۴۰۱ و 140۲ اجرا شد. این آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح ...  بیشتر