با همکاری انجمن علمی منظر ایران
سبزیکاری
اثر حجم سلول سینی نشا و کیفیت نور بر رشد، شاخص‌های فتوسنتزی و کیفیت نشا پیاز (.Allium cepa L)

فهیمه قائمی زاده؛ فرشاد دشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 مهر 1404

https://doi.org/10.22067/jhs.2025.93976.1435

چکیده
  استفاده از حجم مناسب سلول سینی نشا و کیفیت نور می‌تواند منجر به بهبود کیفت نشا پیاز شود. بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل شامل دو سطح حجم سلول (28 و 18 سی‌سی) و 3 سطح ترکیب نوری (75 درصد قرمز: 25 درصد آبی، 50 درصد قرمز: 50 درصد آبی، 75 درصد آبی: 25 درصد قرمز) و در سه تکرار روی پیاز رقم قرمز آذر شهر اجرا شد. پس خروج اولین برگ حقیقی (طول برگ‌لپه‌ای ...  بیشتر