با همکاری انجمن علمی منظر ایران
امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus)

شیرین رضایی؛ امیر لکزیان؛ محمد فارسی؛ محبوبه ابوالحسنی زراعتکار؛ غلامحسین حق‌نیا

دوره 27، شماره 1 ، خرداد 1392، ، صفحه 1-9

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20779

چکیده
  یکی از مراحل اساسی فرآیند پرورش قارچ خوراکی دکمه‌ای، مرحله خاکدهی است. در این مرحله، لایه‌ای از خاک پوششی مناسب بر روی کمپوست قرار می‌گیرد. مناسب‌ترین نوع خاک پوششی، خاک پیت است. یکی از مشکلات عمده بسیاری از تولیدکنندگان قارچ‌ در ایران، فقدان خاک پوششی مناسب می‌باشد. لذا ضرورت استفاده از یک ماده مناسب که به طور کلی یا جزئی جایگزین ...  بیشتر