نویسنده = %D8%B9%D9%84%DB%8C %D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1 %D8%B4%DA%A9%D9%88%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86
تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرک‌زیستی فولویک اسید و کلسیم

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 229-239

10.22067/jhs.2021.69426.1037

علی اکبر شکوهیان؛ سمیه محمدی شویر؛ شهریار عینی زاده


بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703

10.22067/jhorts4.v34i4.87246

علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی


بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 247-256

10.22067/jhorts4.v0i0.72526

علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ هادی محمودی


انتخاب پایه های رویشی بادام متحمل به تنش آبی براساس نشانگرهای مرفولوژیکی

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 323-331

10.22067/jhorts4.v0i0.21422

علی اکبر شکوهیان؛ غلامحسین داوری نژاد؛ علی تهرانی فر؛ علی ایمانی؛ علی رسول زاده


اثر اسید ایندول بوتیریک و بستر کشت بر ریشه زایی قلمه های دو هیبرید جدید انتخابی هلو×بادام

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 176-184

10.22067/jhorts4.v0i0.27561

غلامحسین داوری نژاد؛ علی اکبر شکوهیان؛ علی تهرانی فر


اثر ریزموجودات مفید در شرایط تنش آبی بر تشکیل جوانه های گل دو ژنوتیپ بادام

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 217-226

10.22067/jhorts4.v0i0.24824

علی اکبر شکوهیان؛ غلامحسین داوری نژاد؛ علی تهرانی فر؛ علی رسول زاده