نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683

10.22067/jhs.2023.76576.1171

پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی


بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ‌های محلی انبه (Mangifera indica L.) استان هرمزگان با استفاده از صفات ریخت‌شناسی و نشانگر ISSR

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 141-154

10.22067/jhorts4.v33i1.72766

عبدالنبی باقری؛ حامد حسن زاده خانکهدانی؛ وجیهه قنبری؛ مجید عسکری سیاهویی؛ سید سعید مدرس نجف آبادی