با همکاری انجمن علمی منظر ایران
میوه کاری
بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

دوره 35، شماره 4 ، اسفند 1400، ، صفحه 507-520

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.61874.0

چکیده
  میوه پرتقال به دلیل ارزش غذایی بالا به حفظ سلامت انسان و تامین امنیت غذایی آن کمک می­کند و همچنین به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی فیتوشیمیایی و آنتی­باکتریال، کاربرد فراوانی در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی دارد. این تحقیق به منظور تعیین کیفیت ظاهری و ارزش غذایی میوه ده رقم پرتقال (تامسون ناول، تاراکو، مارس ارلی، فراست ناول، ...  بیشتر