با همکاری انجمن علمی منظر ایران
گیاهان دارویی
تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.)

نحله تقوایی فرد؛ عسکر غنی؛ سید مهدی حسینی فرهی

دوره 35، شماره 3 ، آذر 1400، ، صفحه 427-446

https://doi.org/10.22067/jhs.2020.61947.0

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی­های بیوشیمیایی بخش­های مختلف میوه اترج صغیر، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک­های کامل تصادفی با دو فاکتور و چهار تکرار اجرا گردید. فاکتور اول، دارای چهار سطح شامل مراحل مختلف بلوغ میوه (سبزرسیده، تغییررنگ پوست، زردرسیده و بسیاررسیده) بود. فاکتور دوم دارای چهار سطح شامل ...  بیشتر