کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86
اثر باکتری‌های محرک رشد در شرایط آبکشت بر غلظت آهن، عملکرد و ترکیبات فنولیک کاهو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.82408.1266

پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام؛ محمد بابا اکبری ساری


بررسی واکنش‌های رشدی و بیوشیمیایی گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum majorana) به فلزات سنگین کادمیم و سرب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 24 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.84918.1296

نسیبه پورقاسمیان؛ سید محمد باقر رضوی نیا؛ فرزاد نجفی


تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire)

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 685-697

10.22067/jhs.2022.76893.1175

پرستو مولائی؛ طاهر برزگر؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فاطمه نکونام؛ زهرا قهرمانی


خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.)

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 293-306

10.22067/jhs.2021.61176.0

احمد بالندری؛ مجید عزیزی؛ مهسا خدابنده


اثر خاموشی ژن چالکون ایزومراز بر مسیر تولید رنگ در گیاه اطلسی با استفاده از فناوری RNAi

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 409-421

10.22067/jhs.2022.76190.1162

فاطمه کیخا آخر؛ عبدالرضا باقری؛ نسرین مشتاقی؛ مسعود فخرفشانی


بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703

10.22067/jhorts4.v34i4.87246

علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی


ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802

10.22067/jhorts4.v31i4.61581

زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی


تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166

10.22067/jhorts4.v0i0.47986

غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی


مقایسه سیستم‌های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیراز

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 447-456

10.22067/jhorts4.v30i3.44466

میثم احمدی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی؛ مسعود کاووسی


نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 316-326

10.22067/jhorts4.v30i2.42767

سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی