کلیدواژه‌ها = %D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%A7
بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 277-291

10.22067/jhs.2022.76146.1163

محمود قجاوند؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ محمد ناصری؛ حمید لاریجانی


واکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستم‌های مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 535-547

10.22067/jhs.2021.61907.0

سهیلا چهاربندی؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ محمد کاوه


اثرات کاربرد کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L. )

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 486-500

10.22067/jhorts4.v29i4.51510

مهسا اقحوانی شجری؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ مهدی نصیری محلاتی


تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا بر عملکرد دو رقم سیب‌زمینی در شرایط کنترل شده

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 517-523

10.22067/jhorts4.v0i0.21653

سعید خانی نژاد؛ حمیدرضا خزاعی؛ جعفر نباتی؛ محمد کافی