دوره 38 (1403)
دوره 37 (1402)
دوره 36 (1401)
دوره 35 (1400)
دوره 34 (1399)
دوره 33 (1398)
دوره 32 (1397)
دوره 31 (1396)
دوره 30 (1395)
دوره 29 (1394)
دوره 28 (1393)
دوره 27 (1392)
دوره 26 (1391)
دوره 25 (1390)
دوره 24 (1389)
دوره 23 (1388)
دوره 22 (1387)
کلیدواژهها = گریفینگ
تعداد مقالات: 2
بررسی ترکیبپذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس صفات رویشی تعدادی از لاین های خیار
دوره 31، شماره 1 ، خرداد 1396، ، صفحه 131-139
چکیده
ارزیابی ترکیبپذیری عمومی و خصوصی، هتروزیس و نحوه عمل ژنها برای صفات طول بوته، تعداد شاخه فرعی و طول بوته تا اولین میوه در قالب آزمایش دیآلل ناقص 7×7 با استفاده از روش دوم و چهارم در مدل ثابت گریفینگ برای تعدادی از لاینهای خیار در سال 1393 صورت گرفت. میانگین مربعات ترکیبپذیری عمومی فقط برای صفت طول بوته تا اولین میوه معنیدار بود ... بیشتربرآورد ترکیب پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاینهای خیار برای کیفیت میوه از طریق تلاقی دی آلل ناقص
دوره 26، شماره 4 ، اسفند 1391، ، صفحه 350-357