کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C %D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C
ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 655-668

10.22067/jhorts4.v33i4.76354

حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی


تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L.)

دوره 33، شماره 3، آذر 1398، صفحه 451-466

10.22067/jhorts4.v0i0.76772

علی ناصری مقدم؛ حسن بیات؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرید مرادی نژاد


مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 312-318

10.22067/jhorts4.v0i0.42779

علی تهرانی فر؛ مهدی زارعی؛ بهنام اسفندیاری؛ زهرا نعمتی