کلیدواژه‌ها = %D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA
بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 307-324

10.22067/jhs.2022.70366.1054

معصومه کیااشکوریان؛ طاهره رئیسی؛ بیژن مرادی؛ جواد فتاحی مقدم؛ مازیار فقیه نصیری


تاثیر کود‌های آلی، معدنی و زیستی بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه گیاه کاسنی پاکوتاه (Cichorium pumilum Jacq.)

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 597-604

10.22067/jhorts4.v0i0.25107

فریما دعایی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ احمد بالندری


اثر بسترهای کشت بر مصرف آب و ویژگی‌های گل گازانیا (Gazania hybrida) در بام سبز

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 508-519

10.22067/jhorts4.v30i3.46966

طاهره بهرامی؛ وحید روحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعید ریزی


بررسی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد برگ، درصد و اجزای اسانس به لیمو (Lippia citriodora Kunth)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 293-302

10.22067/jhorts4.v30i2.41574

محمدتقی عبادی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه سفیدکن؛ نوراله احمدی