کلیدواژه‌ها = %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%86%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AF
ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802

10.22067/jhorts4.v31i4.61581

زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی


مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 236-244

10.22067/jhorts4.v0i0.39408

زیبا بیراوند؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ موسی موسوی؛ عباس کوهپایگانی