با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری پس از برداشت گل شاخه‌ بریده مریم رقم مروارید پس از برداشت (Polianthes tuberosecv. Pearl)

سمیه جزقاسمی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ محسن خدادادی

دوره 28، شماره 3 ، آذر 1393، ، صفحه 288-294

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.42732

چکیده
  گل مریم یکی از گل های با ارزش شاخه‌ بریده و معطر است که در پس از برداشت ماندگاری بسیار کمی دارد. محققان علت نداشتن عمر انباری طولانی در این گل را استرس ناشی از کمبود کربوهیدرات ها و تنفس سریع گل آذین می دانند. در این پژوهش اثر فاکتورهای ساکارز، کلرید کلسیم، سولفات آلومینیوم و برش مجدد انتهای ساقه بر عوامل مؤثر در کاهش ماندگاری گل شاخه‌ ...  بیشتر