کلیدواژه‌ها = %D9%81%D9%86%D9%88%D9%84
بررسی تأثیر سطوح مختلف کود مرغی و سولفات پتاسیم بر صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه شنبلیله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.85718.1307

محمد حسین امینی فرد؛ سجاد ندافان؛ حسن بیات؛ مهدی جهانی


اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 117-133

10.22067/jhs.2021.68874.1020

وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی


همبستگی کانونی صفات مورفولوژی و فیتوشیمیایی پنج رقم ارکیده فالانوپسیس

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 259-269

10.22067/jhs.2021.69819.1042

فاطمه بیدرنامنی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ یعثوب شیری


مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 312-318

10.22067/jhorts4.v0i0.42779

علی تهرانی فر؛ مهدی زارعی؛ بهنام اسفندیاری؛ زهرا نعمتی