کلیدواژه‌ها = %D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%86
تأثیر نانو‌ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)

دوره 32، شماره 3، آذر 1397، صفحه 419-427

10.22067/jhorts4.v32i3.67146

صبا نجاتی زاده؛ سعید ملک زاده شفارودی؛ علیرضا آستارایی؛ نسرین مشتاقی


بررسی اثرات دور آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 295-300

10.22067/jhorts4.v0i0.26386

رضا برادران؛ محسن شخمگر؛ غلامرضا موسوی؛ الیاس آرزمجو