با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L)

محبوبه ناصری؛ حسین آرویی؛ مریم محمدی

دوره 34، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 663-678

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v34i4.86144

چکیده
  اسید هیومیک به عنوان یک اسید آلی، بدون اثرات مخرب زیست­محیطی می­توانـد در جهـت تغذیه صحیح سبزی­ها و بهبود کمی و کیفی آن استفاده شود.در همین راستا آزمایش حاضر به منظور بررسی کاربرد غلظت­های مختلف اسید هیومیک در زمان­های مختلف و اثرات آن بر شاخص‌های کمی و کیفی اسفناج به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصـادفی با سه تکرار در ...  بیشتر