با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل

رحمن ابراهیم زاده آبدشتی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

دوره 30، شماره 2 ، خرداد 1395، ، صفحه 169-177

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.29246

چکیده
  به منظور بررسی اثرات کود‌‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی چای ترش آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 10 تیمار و 4 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام شد. تیمار‌ها شامل: (T1) عدم مصرف کود (شاهد)، (T2) 300 کیلوگرم کود نیتروژن، فسفر و پتاسیم در هکتار به نسبت 2:1:1، (T3) 20 تن کود گاوی در هکتار، (T4) 10 تن ...  بیشتر

نقش تنش خشکی و کودهای فسفر و روی بر میزان عناصر و عملکرد اسانس بابونه آلمانی

میثم قائدی جشنی؛ سید محسن موسوی نیک؛ جاسم امینی فر

دوره 29، شماره 4 ، اسفند 1394، ، صفحه 642-651

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v29i4.35762

چکیده
  به منظور بررسی اثرات تنش خشکی وکودهای فسفر و روی بر میزان عناصر، صفات فیزیولوژیک و عملکرد اسانس بابونه آلمانی رقم گورال، آزمایش اسپیلت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه زابل در سال زراعی 92-1391 اجرا شد. تنش خشکی در سه سطح 75 درصد ظرفیت مزرعه (تنش ملایم)، 50 درصد ظرفیت مزرعه (تنش متوسط) و 25 درصد ظرفیت مزرعه ...  بیشتر

تاثیر کودهای ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد آنیسون

شیرین ناطقی؛ علیرضا پیرزاد؛ رضا درویش زاده

دوره 29، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 37-46

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.48438

چکیده
  افزایش عناصر در خاک و محلول غذایی احتمالا منجر به افزایش عملکرد و افزایش مقدار عناصر برگ و بهبود کیفیت میوه می گردد. بنابراین، تعیین مقادیر مناسب عناصر غذایی برای افزایش عملکرد کمی و کیفی در گیاهان ضروری می باشد. دراین تحقیق اثر محلول پاشی کودهای آهن و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی آنیسون Pimpinella anisum به‌صورت آزمایش فاکتوریل ...  بیشتر