کلیدواژه‌ها = کود آلی
بررسی تأثیر سطوح مختلف کود مرغی و سولفات پتاسیم بر صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه شنبلیله

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.85718.1307

محمد حسین امینی فرد؛ سجاد ندافان؛ حسن بیات؛ مهدی جهانی


واکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستم‌های مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 535-547

10.22067/jhs.2021.61907.0

سهیلا چهاربندی؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ محمد کاوه


بررسی تأثیر کاربرد سولفات پتاسیم و اسیدهیومیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس گل راعی (Hypericumperforatum)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 518-527

10.22067/jhorts4.v29i4.54576

هلاله کابلی‌فرشچی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی؛ وحید روشن


تأثیر مخلوط کودهای آلی بر رشد و عملکرد گیاه تربچه (Raphanus sativus L.)

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 296-301

10.22067/jhorts4.v0i0.35833

مارال اعتصامی؛ فائزه تاج‎پور؛ مینا خسروی؛ عباس بیابانی


تأثیر تیمارهای مختلف کودی برخصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata)

دوره 29، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 47-54

10.22067/jhorts4.v0i0.48440

قربانعلی اسدی؛ علی مومن؛ مینا نورزاده نامقی؛ سرور خرم دل


اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.)

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 427-434

10.22067/jhorts4.v0i0.42891

پرویز رضوانی مقدم؛ علی اصغر محمدآبادی؛ حمید رضا فلاحی؛ مهسا اقحوانی شجری