بررسی اثر میدان مغناطیسی، اسانس رازیانه و ژل آلوئه‌ورا بر قهوه‌ای شدن سیب تازه‌برش‌خورده رقم ̕گلدن دلیشز

مریم محمدیان؛ حامد کاوه

دوره 34، شماره 4 ، اسفند 1399، ، صفحه 679-691

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v34i4.87363

چکیده
  باتوجه به حجم بالای ضایعات محصولات باغبانی و میوه­های تازه‌برش خورده، این تحقیق به منظور معرفی روشی مناسب برای نگهداری سیب تازه برش‌خورده با استفاده از اسانس گیاه دارویی رازیانه، ژل­آلوئه­ورا و اعمال میدان مغناطیسی در دو دمای مختلف انجام گرفت. در این مطالعه اثر اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare L.) به همراه ژل آلوئه­ورا در 3 سطح صفر، ...  بیشتر