فیزیولوژی پس از برداشت
اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی

دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 117-133

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.68874.1020

چکیده
  به دلیل عمر کوتاه پس از برداشت خیار و سرعت ‌بالای کاهش کیفیت آن از روش‌های مختلفی جهت حفظ مرغوبیت خیار مانند پوشش‌های خوراکی استفاده می‌شود. به منظور بررسی اثر دو عامل بره­موم به عنوان یک پوشش خوراکی و هیدروکولینگ بر ماندگاری خیار، این پژوهش به‌صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح عصاره ...  بیشتر