کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%87%D9%86
اثر باکتری‌های محرک رشد در شرایط آبکشت بر غلظت آهن، عملکرد و ترکیبات فنولیک کاهو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402

10.22067/jhs.2024.82408.1266

پرستو مولائی؛ فاطمه نکونام؛ محمد بابا اکبری ساری


بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 247-256

10.22067/jhorts4.v0i0.72526

علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ هادی محمودی


اثر غنی سازی با کودهای زیستی و سه عنصر ریزمغذی آهن، روی و مگنز بر خصوصیات جوانه زنی گیاه زنیان (Carum copticum L.)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 564-571

10.22067/jhorts4.v29i4.29951

مینا معتمدنژاد؛ سید وحید اسلامی؛ محمد حسن سیاری زهان؛ سهراب محمودی


مقدار عناصر غذایی پر مصرف و کم مصرف در دمبرگ چند رقم انگور ایرانی و خارجی

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 397-405

10.22067/jhorts4.v0i0.28029

حامد دولتی بانه؛ مهدی طاهری؛ عزیز مجیدی؛ محسن طاهری


تاثیر کودهای ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد آنیسون

دوره 29، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 37-46

10.22067/jhorts4.v0i0.48438

شیرین ناطقی؛ علیرضا پیرزاد؛ رضا درویش زاده


تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 370-377

10.22067/jhorts4.v0i0.18220

سمیرا متاعی؛ مهدی تاج بخش؛ رضا امیرنیا؛ بابک عبدالهی مندولکانی


اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن بر برخی صفات اکوفیزیولوژیکی و شیمیائی کاهو در سیستم هیدروپونیک

دوره 26، شماره 1، خرداد 1391

10.22067/jhorts4.v0i0.14042

محمدحسن باقری؛ حمیدرضا روستا؛ سید حسین میردهقان؛ محمودرضا روزبان