کلیدواژه‌ها = ویتامین c
اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 337-350

10.22067/jhs.2022.74406.1121

محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبدالرسول ذاکرین


تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)

دوره 34، شماره 3، آذر 1399، صفحه 493-504

10.22067/jhorts4.v34i3.85009

علی حسنی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمدتقی عبادی


اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74

10.22067/jhorts4.v33i4.79017

محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی