TY - JOUR ID - 36248 TI - اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو" JO - علوم باغبانی JA - JHS LA - fa SN - 2008-4730 AU - داورخواه, زهرا AU - کاووسی, بیژن AD - دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز AD - مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس Y1 - 2017 PY - 2017 VL - 31 IS - 3 SP - 577 EP - 589 KW - تاکستان KW - زمان گلدهی KW - عملکرد KW - وزن خوشه KW - ویتامین ث DO - 10.22067/jhorts4.v31i3.57543 N2 - یکی از دلایل کاهش عملکرد در تاکستان ها و نیز کاهش کیفیت میوه‌های انگور،عدم مصرف متعادل کود می باشد. هدف از این پژوهش، تعیین بهترین غلظت و زمان کاربرد کود فروزنیک (حاوی آهن، روی و منگنز) بر برخی ویژگی های کمی و کیفی انگور تازه خوری رقم خوشناو بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد که فاکتور اول سطوح مختلف کود (0،500،1000،1500،2000 میلی‌گرم در لیتر) و فاکتور دوم زمان محلول پاشی (قبل از گلدهی، بعد از گلدهی و قبل و بعد از گلدهی) بود.نتایج نشان داد که اثر کاربرد کود فروزینک بر صفات متوسط وزن خوشه، متوسط وزن میوه در یک خوشه، نسبت TSS/TA، pH و ویتامین ث، معنی‌دار بود (p≤0.01). همچنین اثر زمان محلول پاشی بر تمام صفات به استثناء واکنش آب میوه معنی‌داری بود (p≤0.01). بیشترین وزن خوشه، متوسط وزن میوه در یک خوشه، TSS/TA،pH و ویتامین ث در تیمار کود (حاوی آهن، روی و منگنز) با غلظت 1000 میلی‌گرم در لیتر و در تیمار زمان گلدهی هر دو (قبل و بعد از گلدهی) به دست آمد. UR - https://jhs.um.ac.ir/article_36248.html L1 - https://jhs.um.ac.ir/article_36248_9013aa819553a01be6a1923d42a4c9a7.pdf ER -