نویسنده = رسول جلیلی مرندی
اثرات مصرف اسید جیبرلیک بر بی‌دانه کردن و برخی صفات کمی و کیفی میوه سه رقم انگور دانه دار ایرانی

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 110-121

10.22067/jhorts4.v0i0.44918

حامد دولتی بانه؛ حکمت جعفری؛ رسول جلیلی مرندی؛ رحیم عبدالهی


اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum)

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391

10.22067/jhorts4.v0i0.14679

رسول جلیلی مرندی؛ حامد دولتی بانه؛ محسن اسمعیلی؛ رامین حاجی تقی لو؛ ربابه ابراهیمی تازه کندی


تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور

دوره 26، شماره 1، خرداد 1391

10.22067/jhorts4.v0i0.12895

رسول جلیلی مرندی؛ عباس حسنی؛ حامد دولتی بانه؛ رامین حاجی تقی لو؛ حسین یوسف زاده