آزادسازی رقممعرفی نارنگی جدید جهانگیر بر اساس ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
آمینواسیدتأثیر محلولپاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمهای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
آنتوسیانینتأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
آنتوسیانین کلتأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئهورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
آنزیمهای آنتی اکسیدانیارزیابی تأثیر بیوچار حاصل از دماهای مختلف پیرولیز بر رشد گیاه همیشه بهار تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 591-604]
آهنغربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]
ا
اترج صغیرتأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و پلیفنلهای میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
ارزش غذاییمعرفی نارنگی جدید جهانگیر بر اساس ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
ارزیابی وضعیت تغذیهایبررسی وضعیت تغذیه باغات فندق (Corylus avellana L.) استان گیلان با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 73-86]
ازتوباکترواکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستمهای مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 535-547]
اسانسمطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگیهای کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
اسانسمقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
اسانستأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و پلیفنلهای میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
اسفناجتأثیر اوره بر برخی پاسخهای رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
اسیدآبسیزیکتأثیر محلولپاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمهای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
اسید هیومیککاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوهی توتفرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
اسیدیته قابل تیتراسیونبررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 507-520]
اقلیم پذیریارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
انبارداریبررسی اثر نوع بستهبندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگیهای روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
انبارمانیمعرفی نارنگی جدید جهانگیر بر اساس ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
اندوفیتاثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجهفرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
اورهتأثیر اوره بر برخی پاسخهای رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
اورهارزیابی اثر متقابل نیتروژن و زمان برداشت بر عملکرد رویشی، کمیت و کیفیت اسانس چهار رقم ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 561-577]
اوژنولمقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
ب
بارندگیبررسی ارتباط سطح کشت و عملکرد زعفران در بخش کدکن تربت حیدریه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 549-560]
بازارپسندیتأثیر طیفهای نوری مختلف بر کیفیت و ویژگیهای مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
باززاییبهینهسازی نوع ترکیب تنظیم کننده رشد گیاهی و نمکهای محیط کشت در ریزازدیادی گیاه سینگونیوم (Syngonium podophyllum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 647-660]
بایوچارتغییرات برخی ویژگیهای بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
بایوچارواکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستمهای مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 535-547]
بستر کشتبهینهسازی نوع ترکیب تنظیم کننده رشد گیاهی و نمکهای محیط کشت در ریزازدیادی گیاه سینگونیوم (Syngonium podophyllum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 647-660]
بسترهای کشتکاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوهی توتفرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
بستهبندیبررسی اثر نوع بستهبندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگیهای روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
پ
پتاسیمارزیابی تأثیر بیوچار حاصل از دماهای مختلف پیرولیز بر رشد گیاه همیشه بهار تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 591-604]
پتاسیم برگبررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
پتانسیل اسمزیاثر تنش خشکی بر متغیرهای جوانهزنی بذر و صفات فیزیولوژیکی گیاه ختمی زینتی (Alcea rosea L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 479-492]
پرآوریبهینهسازی نوع ترکیب تنظیم کننده رشد گیاهی و نمکهای محیط کشت در ریزازدیادی گیاه سینگونیوم (Syngonium podophyllum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 647-660]
پراکسیدازاثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
پراکسید هیدروژناثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
پرولیناثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
پرولینبررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخهای فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
پرولین و پروتئینمطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگیهای کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
پلی فنل اکسیدازاثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
پوشش طبیعیتأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئهورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
پیازچهمطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
ت
تجزیه خوشه ایغربالگری برخی ارقام تجاری زردآلوی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره با هدف شناسایی همنامیها [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 493-505]
تجزیه رگرسیونیارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
تحمل شوریتأثیر اوره بر برخی پاسخهای رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
تحمل شوریاثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجهفرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
تخلیه مجاز رطوبتیاثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجهفرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
ترکیبات بیوشیمیاییارزیابی اثر متقابل نیتروژن و زمان برداشت بر عملکرد رویشی، کمیت و کیفیت اسانس چهار رقم ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 561-577]
تعادل عناصر غذاییتأثیر اوره بر برخی پاسخهای رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
تعداد میوهمطالعه اثر هرس بوته بر عملکرد بادمجان (Solanum melongena cv. Bellen) در شرایط گلخانه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]
تغذیهبررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگیهای رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجهفرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
تغییرات اقلیمیتأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
تنش خشکیبررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
تنش رطوبتیاثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجهفرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
تنظیمکنندههای رشدتأثیر محلولپاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمهای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
تنوع تک نوکلئوتیدیمطالعه وجود SNPها در ژنهای SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجهفرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
توتفرنگیکاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوهی توتفرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
توتفرنگیکاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوهی توتفرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
تولیدمطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
تولید زعفرانبررسی ارتباط سطح کشت و عملکرد زعفران در بخش کدکن تربت حیدریه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 549-560]
تیمولمقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
ج
جذب مواد مغذیکاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوهی توتفرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
جهشهای همجنسمطالعه وجود SNPها در ژنهای SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجهفرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
چ
چگالی ظاهریارزیابی تأثیر بیوچار حاصل از دماهای مختلف پیرولیز بر رشد گیاه همیشه بهار تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 591-604]
چمنبهبود تحمل به کمآبی با استفاده از کمپوست پسماند شهری در چمن بومی تال فسکیو [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 253-266]
خ
ختمی زینتیاثر تنش خشکی بر متغیرهای جوانهزنی بذر و صفات فیزیولوژیکی گیاه ختمی زینتی (Alcea rosea L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 479-492]
خسارت سرمازدگیتأثیر طیفهای نوری مختلف بر کیفیت و ویژگیهای مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
خشکیبهبود تحمل به کمآبی با استفاده از کمپوست پسماند شهری در چمن بومی تال فسکیو [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 253-266]
خشکیدگیمهمترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضهی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]
د
درصد جوانهزنیاثر تنش خشکی بر متغیرهای جوانهزنی بذر و صفات فیزیولوژیکی گیاه ختمی زینتی (Alcea rosea L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 479-492]
درصد روغنبررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخهای فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
دور آبیاریبررسی اثر اسید هیومیک و اسید آمینه به صورت کود آبیاری بر صفات رشدی خیار ’سوپر دامینوس‘ (Cucumis sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 521-533]
ر
رشدبررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگیهای رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجهفرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
رقمکاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوهی توتفرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
رگرسیونبررسی ارتباط سطح کشت و عملکرد زعفران در بخش کدکن تربت حیدریه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 549-560]
روغنبررسی اثر نوع بستهبندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگیهای روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
روی و پتاسیمغربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]
ریحانمقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
ریزازدیادیتولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درونشیشهای [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 341-354]
ریشهدهیتولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درونشیشهای [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 341-354]
ز
زامیفولیاتأثیر غلظتهای مختلف نیتروژن و 2,4-D بر تولید کالوس و گیاهچه زامیفولیا Zamioculcas zamiifolia Engl.در شرایط کشت درونشیشهای [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 55-62]
زوال مرکباتمهمترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضهی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]
زودرسیمطالعه اثر هرس بوته بر عملکرد بادمجان (Solanum melongena cv. Bellen) در شرایط گلخانه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]
ژ
ژربراتأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
ژنوتیپمقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
س
سازگاریبهینهسازی نوع ترکیب تنظیم کننده رشد گیاهی و نمکهای محیط کشت در ریزازدیادی گیاه سینگونیوم (Syngonium podophyllum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 647-660]
سازه نوریتأثیر طیفهای نوری مختلف بر کیفیت و ویژگیهای مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
سرعت تنفسمطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگیهای کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
سودوموناسواکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستمهای مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 535-547]
سوسنمطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
سولفات پتاسیمتغییرات برخی ویژگیهای بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
سینگونیومبهینهسازی نوع ترکیب تنظیم کننده رشد گیاهی و نمکهای محیط کشت در ریزازدیادی گیاه سینگونیوم (Syngonium podophyllum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 647-660]
ش
شاخص انحراف از حد بهینه فندقبررسی وضعیت تغذیه باغات فندق (Corylus avellana L.) استان گیلان با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 73-86]
شاخص فیزیولوژیکیبررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 507-520]
شاخصهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیاییاثر تنش خشکی بر متغیرهای جوانهزنی بذر و صفات فیزیولوژیکی گیاه ختمی زینتی (Alcea rosea L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 479-492]
شاخهمطالعه اثر هرس بوته بر عملکرد بادمجان (Solanum melongena cv. Bellen) در شرایط گلخانه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]
شرایط اقلیمیبررسی ارتباط سطح کشت و عملکرد زعفران در بخش کدکن تربت حیدریه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 549-560]
شکل میوهمطالعه وجود SNPها در ژنهای SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجهفرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
شوریمهمترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضهی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]
ص
صفات بیو شیمیاییارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
صفات رویشیارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
صفات مورفولوژیکبررسی اثر اسید هیومیک و اسید آمینه به صورت کود آبیاری بر صفات رشدی خیار ’سوپر دامینوس‘ (Cucumis sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 521-533]
صفات مورفولوژیکیاثر طیفهای مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]
ض
ضریب استهلاک نوریواکنش تودههای بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهتهای جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]
ظ
ظرفیت زراعیغربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]
ع
عدد اسیدیبررسی اثر نوع بستهبندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگیهای روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
عدد پراکسیدبررسی اثر نوع بستهبندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگیهای روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
عمر پس از برداشتتأثیر طیفهای نوری مختلف بر کیفیت و ویژگیهای مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
عمر گلجایتأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
عملکردبررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگیهای رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجهفرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
عملکردبررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
عملکردبررسی اثر اسید هیومیک و اسید آمینه به صورت کود آبیاری بر صفات رشدی خیار ’سوپر دامینوس‘ (Cucumis sativus L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 521-533]
عملکردمقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجهفرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 459-468]
عملکرد اسانسواکنش تودههای بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهتهای جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]
عملکرد اسانسارزیابی اثر متقابل نیتروژن و زمان برداشت بر عملکرد رویشی، کمیت و کیفیت اسانس چهار رقم ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 561-577]
عملکرد دانهتأثیر کتیرا روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و مرتبط با عملکرد دانه گیاه سیاهدانه (Nigella sativa L.) تحت شرایط خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
عملکرد میوهارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
عناصر غذاییبررسی وضعیت تغذیه باغات فندق (Corylus avellana L.) استان گیلان با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 73-86]
غ
غوطهوریتأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئهورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
ف
فرابنفش Aتأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
فرابنفش Bتأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
فعالیت آنتیاکسیدانیتأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و پلیفنلهای میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
فعالیت آنتیاکسیدانیارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 507-520]
فلاودوتأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و پلیفنلهای میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
فلاونوئیدارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
فلسمطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
فلورسانس کلروفیلمطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگیهای کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
فلورسانس کلروفیلتأثیر محلولپاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمهای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
فنلبررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخهای فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
فنل کلارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
ک
کارآیی فتوسیستم IIتأثیر کتیرا روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و مرتبط با عملکرد دانه گیاه سیاهدانه (Nigella sativa L.) تحت شرایط خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
کارآیی مصرف آباثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجهفرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
کاروتنوئیدتغییرات برخی ویژگیهای بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
کاروتنوئیدبررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 507-520]
کالوستأثیر غلظتهای مختلف نیتروژن و 2,4-D بر تولید کالوس و گیاهچه زامیفولیا Zamioculcas zamiifolia Engl.در شرایط کشت درونشیشهای [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 55-62]
کامازولنواکنش تودههای بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهتهای جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]
کربوهیدراتبررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخهای فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
کربوهیدرات محلول کلاثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجهفرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
کشت مریستمتولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درونشیشهای [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 341-354]
کلالهارزیابی تأثیر اقلیم بر مواد مؤثره زعفران (کروسین، پیکروکروسین و سافرانال) در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 579-590]
کلروفیلتأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
کلروفیلتغییرات برخی ویژگیهای بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
کلروفیلتأثیر کتیرا روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و مرتبط با عملکرد دانه گیاه سیاهدانه (Nigella sativa L.) تحت شرایط خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
کلروفیل و نشت الکترولیتهابهبود تحمل به کمآبی با استفاده از کمپوست پسماند شهری در چمن بومی تال فسکیو [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 253-266]
کمآبیاریبررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخهای فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 605-619]
کمپوستتغییرات برخی ویژگیهای بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
کود آلیواکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستمهای مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 535-547]
کود آلیبررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
کود بیولوژیکاثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجهفرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
کود زیستیواکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستمهای مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 535-547]
کیفیتارزیابی تأثیر اقلیم بر مواد مؤثره زعفران (کروسین، پیکروکروسین و سافرانال) در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 579-590]
کیفیت آباثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجهفرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
کیفیت پس از برداشتتأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئهورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
کیفیت میوهکاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوهی توتفرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
کیفیت میوهمعرفی نارنگی جدید جهانگیر بر اساس ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
کیفیت نوراثر طیفهای مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]
گ
گلدهیکاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوهی توتفرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
گل شاخه بریدهتأثیر طیفهای نوری مختلف بر کیفیت و ویژگیهای مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
گوجهفرنگیاثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجهفرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
گوجهفرنگیمطالعه وجود SNPها در ژنهای SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجهفرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
گوجه فرنگیبررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگیهای رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجهفرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
گوجه فرنگیمقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجهفرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 459-468]
گیاهان داروییتأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
گیاهان داروییاثر طیفهای مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]
گیاه داروییواکنش تودههای بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهتهای جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]
ل
لیکوپنمقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجهفرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 459-468]
م
ماده ضد تعرقتأثیر کتیرا روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و مرتبط با عملکرد دانه گیاه سیاهدانه (Nigella sativa L.) تحت شرایط خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
مالون دی آلدهیداثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
متابولیت ثانویهاثر طیفهای مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]
متیلکاویکولارزیابی اثر متقابل نیتروژن و زمان برداشت بر عملکرد رویشی، کمیت و کیفیت اسانس چهار رقم ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 561-577]
محتوی نسبی آبتأثیر کتیرا روی برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و مرتبط با عملکرد دانه گیاه سیاهدانه (Nigella sativa L.) تحت شرایط خشکی [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 631-645]
محصولات گلخانهایکاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوهی توتفرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
مدیریت ژرم پلاسمغربالگری برخی ارقام تجاری زردآلوی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره با هدف شناسایی همنامیها [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 493-505]
مواد جامد محلولمقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجهفرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 459-468]
مواد مؤثرهارزیابی تأثیر اقلیم بر مواد مؤثره زعفران (کروسین، پیکروکروسین و سافرانال) در منطقه بناب شهرستان مرند [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 579-590]
میکوریزاواکنش ریحان (Ocimum bacilicum L.) به سیستمهای مختلف تغذیه در کشاورزی اکولوژیک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 535-547]
ن
نابسامانیهای فیزیولوژیکیمهمترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضهی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]
نسبت نیترات به آمونیومتأثیر غلظتهای مختلف نیتروژن و 2,4-D بر تولید کالوس و گیاهچه زامیفولیا Zamioculcas zamiifolia Engl.در شرایط کشت درونشیشهای [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 55-62]
نشانگر مولکولیغربالگری برخی ارقام تجاری زردآلوی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره با هدف شناسایی همنامیها [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 493-505]
نیتراتمقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجهفرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 459-468]
و
واریتهمطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
وزن تر و خشک برگتأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
وزن خشکغربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]
وزن خشک برگارزیابی اثر متقابل نیتروژن و زمان برداشت بر عملکرد رویشی، کمیت و کیفیت اسانس چهار رقم ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 561-577]
وزن میوهارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
ویتامینبررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگیهای رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجهفرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
ویتامین ثبررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium) [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 507-520]
ه
هدایت الکتریکیارزیابی تأثیر بیوچار حاصل از دماهای مختلف پیرولیز بر رشد گیاه همیشه بهار تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 591-604]
هرسمطالعه اثر هرس بوته بر عملکرد بادمجان (Solanum melongena cv. Bellen) در شرایط گلخانه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 621-630]
هسپریدینتأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و پلیفنلهای میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
همبستگیبررسی ارتباط سطح کشت و عملکرد زعفران در بخش کدکن تربت حیدریه [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 549-560]
هم نامیغربالگری برخی ارقام تجاری زردآلوی ایران با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره با هدف شناسایی همنامیها [دوره 35، شماره 4، 1400، صفحه 493-505]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد