نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزادسازی رقم معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
  • آمینواسید تأثیر محلول‌پاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمه‌ای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
  • آنتوسیانین تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
  • آنتوسیانین کل تأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
  • آهن غربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]

ا

  • اترج صغیر تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
  • ارزش غذایی معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
  • ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای بررسی وضعیت تغذیه باغات فندق (Corylus avellana L.) استان گیلان با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 73-86]
  • اسانس مطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
  • اسانس مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
  • اسانس تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
  • اسفناج تأثیر اوره بر برخی پاسخ‌های رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • اسیدآبسیزیک تأثیر محلول‌پاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمه‌ای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
  • اسید هیومیک کاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوه‌ی توت‌فرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
  • اقلیم پذیری ارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
  • انبارداری بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
  • انبارمانی معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
  • اندوفیت اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
  • اوره تأثیر اوره بر برخی پاسخ‌های رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • اوژنول مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]

ب

  • بازارپسندی تأثیر طیف‌های نوری مختلف بر کیفیت و ویژگی‌های مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
  • باززایی اثر القای پلی‌پلوییدی درون شیشه‌ای بر تنوع صفات مورفولوژیکی و سیتولوژیکی بنفشه آفریقایی Saintpaulia ionantha Wendl. [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 183-194]
  • بایوچار تغییرات برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
  • بسترهای کشت کاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوه‌ی توت‌فرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
  • بسته‌بندی بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]

پ

  • پتاسیم برگ بررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
  • پراکسیداز اثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
  • پراکسید هیدروژن اثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
  • پرولین اثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
  • پرولین و پروتئین مطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
  • پلی فنل اکسیداز اثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
  • پوشش طبیعی تأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
  • پیازچه مطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]

ت

  • تجزیه رگرسیونی ارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
  • تحمل شوری تأثیر اوره بر برخی پاسخ‌های رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • تحمل شوری اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
  • تخلیه مجاز رطوبتی اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجه‌فرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
  • تعادل عناصر غذایی تأثیر اوره بر برخی پاسخ‌های رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • تغذیه بررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگی‌های رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
  • تغییرات اقلیمی تأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
  • تنش خشکی بررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
  • تنش رطوبتی اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجه‌فرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
  • تنظیم‌کننده‌های رشد تأثیر محلول‌پاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمه‌ای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
  • تنوع تک نوکلئوتیدی مطالعه وجود SNPها در ژن‌های SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجه‌فرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • توت‌فرنگی کاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوه‌ی توت‌فرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
  • توت‌فرنگی کاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوه‌ی توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
  • تولید مطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
  • تیمول مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]

ج

  • جذب مواد مغذی کاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوه‌ی توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
  • جهش‌های همجنس مطالعه وجود SNPها در ژن‌های SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجه‌فرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]

چ

  • چمن بهبود تحمل به کم‌آبی با استفاده از کمپوست پسماند شهری در چمن بومی تال فسکیو [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 253-266]

خ

  • خسارت سرمازدگی تأثیر طیف‌های نوری مختلف بر کیفیت و ویژگی‌های مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
  • خشکی بهبود تحمل به کم‌آبی با استفاده از کمپوست پسماند شهری در چمن بومی تال فسکیو [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 253-266]
  • خشکیدگی مهم‌ترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضه‌ی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]

ر

  • رشد بررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگی‌های رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
  • رقم کاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوه‌ی توت‌فرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
  • روغن بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
  • روی و پتاسیم غربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]
  • ریحان مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]
  • ریزازدیادی تولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 341-354]
  • ریشه‌دهی تولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 341-354]

ز

  • زامیفولیا تأثیر غلظت‌های مختلف نیتروژن و 2,4-D بر تولید کالوس و گیاهچه زامیفولیا Zamioculcas zamiifolia Engl.در شرایط کشت درون‌شیشه‌ای [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 55-62]
  • زوال مرکبات مهم‌ترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضه‌ی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]

ژ

  • ژربرا تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
  • ژنوتیپ مقایسه درصد و اجزای اسانس دو ژنوتیپ ریحان افریقایی (Ocimum gratissimum L.) در دو فصل بهار و پائیز [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 209-221]

س

  • سازه نوری تأثیر طیف‌های نوری مختلف بر کیفیت و ویژگی‌های مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
  • سرعت تنفس مطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
  • سوسن مطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
  • سولفات پتاسیم تغییرات برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]

ش

  • شاخص انحراف از حد بهینه فندق بررسی وضعیت تغذیه باغات فندق (Corylus avellana L.) استان گیلان با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 73-86]
  • شکل میوه مطالعه وجود SNPها در ژن‌های SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجه‌فرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • شوری مهم‌ترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضه‌ی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]

ص

  • صفات بیو شیمیایی ارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
  • صفات رویشی ارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
  • صفات مورفولوژیکی اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]

ض

  • ضریب استهلاک نوری واکنش توده‌های بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهت‌های جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]

ظ

  • ظرفیت زراعی غربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]

ع

  • عدد اسیدی بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
  • عدد پراکسید بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.)) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 25-37]
  • عمر پس از برداشت تأثیر طیف‌های نوری مختلف بر کیفیت و ویژگی‌های مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
  • عمر گلجای تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
  • عملکرد بررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگی‌های رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
  • عملکرد بررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
  • عملکرد اسانس واکنش توده‌های بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهت‌های جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]
  • عملکرد میوه ارزیابی صفات پومولوژیکی و مورفولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو (Prunus persica (L.) BatSch) در شرایط اقلیمی خراسان رضوی [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 87-102]
  • عناصر غذایی بررسی وضعیت تغذیه باغات فندق (Corylus avellana L.) استان گیلان با روش انحراف از درصد بهینه (DOP) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 73-86]

غ

  • غوطه‌وری تأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]

ف

  • فرابنفش A تأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
  • فرابنفش B تأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
  • فلاودو تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]
  • فلاونوئید ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
  • فلس مطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
  • فلورسانس کلروفیل مطالعه تأثیر فلزات سنگین کادمیم و سرب بر خصوصیات رشد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 235-251]
  • فلورسانس کلروفیل تأثیر محلول‌پاشی براسینواستروئید بر گیاهچه فلفل دلمه‌ای(Capsicum annuum L.) تحت تنش خشکی [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 367-381]
  • فلوسایتومتری اثر القای پلی‌پلوییدی درون شیشه‌ای بر تنوع صفات مورفولوژیکی و سیتولوژیکی بنفشه آفریقایی Saintpaulia ionantha Wendl. [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 183-194]
  • فنل کل ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]

ک

  • کارآیی مصرف آب اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجه‌فرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
  • کاروتنوئید تغییرات برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
  • کالوس تأثیر غلظت‌های مختلف نیتروژن و 2,4-D بر تولید کالوس و گیاهچه زامیفولیا Zamioculcas zamiifolia Engl.در شرایط کشت درون‌شیشه‌ای [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 55-62]
  • کامازولن واکنش توده‌های بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهت‌های جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]
  • کربوهیدرات محلول کل اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
  • کشت مریستم تولید گیاهان خودریشه گلابی رقم ʼنطنزʽ (Pyrus communis L. cv. Natanz) در شرایط درون‌شیشه‌ای [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 341-354]
  • کلروفیل تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
  • کلروفیل تغییرات برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
  • کلروفیل و نشت الکترولیت‌ها بهبود تحمل به کم‌آبی با استفاده از کمپوست پسماند شهری در چمن بومی تال فسکیو [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 253-266]
  • کلشی‌سین اثر القای پلی‌پلوییدی درون شیشه‌ای بر تنوع صفات مورفولوژیکی و سیتولوژیکی بنفشه آفریقایی Saintpaulia ionantha Wendl. [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 183-194]
  • کمپوست تغییرات برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 267-281]
  • کود آلی بررسی اثرات تنش آبی و مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم ’ردگلد‘ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 313-330]
  • کود بیولوژیک اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
  • کیفیت آب اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجه‌فرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 223-234]
  • کیفیت پس از برداشت تأثیر کاربرد قبل از برداشت پوترسین و پس از برداشت ژل آلوئه‌ورا بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه انگور رقم’ یاقوتی‘ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 103-116]
  • کیفیت میوه کاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوه‌ی توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
  • کیفیت میوه معرفی نارنگی‌ جدید جهانگیر بر اساس ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و ارگانولپتیک برتر میوه [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 383-398]
  • کیفیت نور اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]

گ

  • گلدهی کاربرد برگی اسید هیومیک روی خواص مورفولوژیک، گلدهی و میوه‌ی توت‌فرنگی ارقام ’محلی‘ و ’سلوا‘، تحت بسترهای مختلف کشت [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 135-151]
  • گل شاخه بریده تأثیر طیف‌های نوری مختلف بر کیفیت و ویژگی‌های مورفولوژیکی و فتوسنتزی گل آنتوریوم (Anthurium andraeanum) در شرایط انبار سرد [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 13-24]
  • گوجه‌فرنگی اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 153-167]
  • گوجه‌فرنگی مطالعه وجود SNPها در ژن‌های SUNو OVATEدخیل در شکل میوه گوجه‌فرنگی [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • گوجه فرنگی بررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگی‌های رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]
  • گیاهان دارویی تأثیر پرتو فرابنفش بر رشد، مورفولوژی و فنولوژی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 413-425]
  • گیاهان دارویی اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]
  • گیاه دارویی واکنش توده‌های بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) به جهت‌های جغرافیایی ردیف کاشت در شرایط کم آبیاری و خاک شور [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 195-208]

م

  • مالون دی آلدهید اثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.) [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 63-71]
  • متابولیت ثانویه اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 331-339]
  • محصولات گلخانه‌ای کاربرد برگی اسید هیومیک روی انباشت مواد مغذی در برگ و میوه‌ی توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ تحت بسترهای کشت مختلف [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 399-411]
  • میکسوپلوئید اثر القای پلی‌پلوییدی درون شیشه‌ای بر تنوع صفات مورفولوژیکی و سیتولوژیکی بنفشه آفریقایی Saintpaulia ionantha Wendl. [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 183-194]

ن

  • نابسامانی‌های فیزیولوژیکی مهم‌ترین عوامل غیر زنده مؤثر بر وقوع عارضه‌ی زوال مرکبات در لیموی لیسبون Citrus limon cv. ‘Lisbon’ [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 39-53]
  • نسبت نیترات به آمونیوم تأثیر غلظت‌های مختلف نیتروژن و 2,4-D بر تولید کالوس و گیاهچه زامیفولیا Zamioculcas zamiifolia Engl.در شرایط کشت درون‌شیشه‌ای [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 55-62]

و

  • واریته مطالعه تأثیر رقم و حذف غنچه بر تکثیر پیاز لیلیوم [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 301-311]
  • وزن تر و خشک برگ تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک [دوره 35، شماره 1، 1400، صفحه 117-133]
  • وزن خشک غربال شش رقم انار (Punica granatum L.) تجاری ایرانی برای تحمل به تنش خشکی بر اساس برخی عناصر غذایی برگ [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 355-365]
  • وزن میوه ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 447-458]
  • ویتامین بررسی اثرات پیرودکسین، تیامین و اسید فولیک بر ویژگی‌های رشدی، زایشی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم ’دلفوس‘ [دوره 35، شماره 2، 1400، صفحه 283-300]

ه

  • هسپریدین تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگی‌های فیزیکیوشیمیایی و پلی‌فنل‌های میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.) [دوره 35، شماره 3، 1400، صفحه 427-446]