دوره و شماره: دوره 37، شماره 2 - شماره پیاپی 58، مرداد 1402، صفحه 293-588 

مقالات پژوهشی

خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.)

صفحه 293-306

10.22067/jhs.2021.61176.0

احمد بالندری؛ مجید عزیزی؛ مهسا خدابنده


بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه

صفحه 307-324

10.22067/jhs.2022.70366.1054

معصومه کیااشکوریان؛ طاهره رئیسی؛ بیژن مرادی؛ جواد فتاحی مقدم؛ مازیار فقیه نصیری


اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی

صفحه 337-350

10.22067/jhs.2022.74406.1121

محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبدالرسول ذاکرین


بهبود فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه دارویی ریحان تحت تأثیر گونه‌های مختلف قارچ میکوریزا در شرایط تنش کم‌آبی

صفحه 377-389

10.22067/jhs.2022.76064.1157

مینا امانی؛ محسن سبزی نوجه ده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ مهدی یونسی حمزه خانلو؛ بیوک آقا فرمانی؛ حسین هاتف هریس؛ شیوا محمدیان؛ سودا پیرطریقت


بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر ارقام بادام

صفحه 523-540

10.22067/jhs.2022.77478.1184

اسماعیل صفوی؛ مهراب یادگاری؛ سیداصغر موسوی؛ بیژن حقیقتی