نویسنده = فرهنگ رضوی
تعداد مقالات: 7
1. تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1400

10.22067/jhs.2021.69745.1040

فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری


3. تأثیر تیمار گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) بر سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه‌فرنگی

دوره 34، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 221-230

10.22067/jhorts4.v34i2.78718

محسن مرادی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ لیلا صالحی


4. اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 61-74

10.22067/jhorts4.v33i4.79017

محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی


7. بررسی تمایزیابی جوانه‌ها در کیوی رقم‌های هایوارد و توموری

دوره 31، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 412-424

10.22067/jhorts4.v0i0.58587

ابراهیم عابدی قشلاقی؛ ولی ربیعی؛ مالک قاسمی؛ جواد فتاحی مقدم؛ فرهنگ رضوی