موضوعات = فیزیولوژی پس از برداشت
تعداد مقالات: 8
1. تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو (Diospyros kaki Thunb)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1400

10.22067/jhs.2021.69745.1040

فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری


3. اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیارگلخانه ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 تیر 1400

10.22067/jhs.2021.68874.1020

وحید انیسی؛ یحیی سلاح‌ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی


4. اثر مقادیر و روش‌های مختلف کاربرد پوتریسین بر عمر گلجایی، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمی میخک (Dianthus caryophyllus L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22067/jhs.2021.71518.1075

داود هاشم آبادی؛ سید عباس راضی؛ بهزاد کاویانی


6. حفظ کیفیت و کاهش قهوه‌ای شدن گلبرگهای گل شاخه‌بریده نرگس رقم شهلای شیراز با استفاده از سدیم‌نیتروپروساید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 مهر 1400

10.22067/jhs.2021.69103.1028

سمیه رستگار؛ معظمه شهابی


7. نقش ملاتونین روی خصوصیات بیوشیمیایی و ماندگاری میوه گیلاس رقم سیاه مشهد طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آذر 1400

10.22067/jhs.2021.67437.1001

بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده


8. اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری

دوره 35، شماره 1، بهار 1400، صفحه 153-167

10.22067/jhs.2021.61963.0

سهیلا آقائی درگیری؛ داود صمصام پور؛ مجید عسکری سیاهویی؛ عبدالنبی باقری