موضوعات = فیزیولوژی پس از برداشت
اثر مقادیر و روش‌های مختلف کاربرد پوتریسین بر عمر گلجایی، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمی میخک (Dianthus caryophyllus L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 مهر 1400

10.22067/jhs.2021.71518.1075

داود هاشم آبادی؛ سید عباس راضی؛ بهزاد کاویانی


مطالعه مقایسه‌ای تیمارهای کوتاه‌مدت و بلندمدت نانوسیلور، اسیدسالیسیلیک و اسانسهای‌گیاهی بر برخی خصوصیات ژربرا ‘Rosalin’

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400

10.22067/jhs.2021.60101.0

مهروالسادات متغیر؛ مجید عزیزی؛ علی تهرانی فر


بهبود عمر گلجای گل بریده داوودی (Chrysanthemum morifolium) با استفاده از عصاره بهار نارنج، اسید فولویک و نانوذرات مس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مهر 1400

10.22067/jhs.2021.69263.1030

بهزاد کاویانی؛ محمد رضا صفری مطلق؛ سارا حاتمی نژاد


بررسی برهم کنش ویروس پژمردگی لکه‌ای گوجه‌فرنگی (Tomato spotted wilt virus) و آهن روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1401

10.22067/jhs.2022.75082.1134

نیلوفر حارث آبادی؛ سیده عاطفه حسینی؛ محمد حسین امینی فرد


افزایش ماندگاری گل بریدنی ژربرا رقم ‘Rosalin’ با استفاده از نانوکامپوزیت ها به عنوان محلول نگهدارنده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 خرداد 1401

10.22067/jhs.2022.76018.1154

سیمین گراوند؛ زینب روئین؛ سیده هدی حکمت آرا


افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1401

10.22067/jhs.2022.73954.1114

چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری


اثر پس از برداشت نور آبی، سدیم نیتروپروساید و آرژنین روی عمر قفسه‌ای، ارزش غذایی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان میوه کیوی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401

10.22067/jhs.2022.76455.1168

کاظم حسین زاده مقدم؛ بهزاد کاویانی؛ داود هاشم آبادی؛ شهرام صداقت حور؛ محمد رضا صفری مطلق


اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت فرنگی رقم سلوا در شرایط تنش دمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 مهر 1401

10.22067/jhs.2022.74406.1121

محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبدالرسول ذاکرین


اثر پراکسید هیدروژن بر کاهش بار میکروبی انواع کشمش منطقه بوانات فارس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مهر 1401

10.22067/jhs.2022.71532.1074

محمدجواد کرمی؛ مجید راحمی؛ محسن یاسایی؛ اشکان کرمی


تأثیر ملاتونین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گشنیز (Coriandrum sativum L.) و شوید (Anethum graveolens L.) تحت شرایط تنش شوری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1401

10.22067/jhs.2022.78109.1189

میلاد چراغی؛ علی اصغر حاتم نیا؛ فردین قنبری


بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد طی نگهداری در سردخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 دی 1401

10.22067/jhs.2022.70366.1054

معصومه کیااشکوریان؛ طاهره رئیسی؛ بیژن مرادی؛ جواد فتاحی مقدم؛ مازیار فقیه نصیری


اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم محلی داراب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1401

10.22067/jhs.2023.79650.1209

مجید راحمی؛ مریم زارع؛ سحر صداقت؛ محمد حسن نظران؛ سمیرا ابولقاسمی


تاثیر تنش آبی و پساب شهری بر غلظت فلزات سنگین، عملکرد و ویژگی‌های‌کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1401

10.22067/jhs.2023.79332.1203

سعید شیوخی؛ محمدعلی غلامی؛ یوسف قاسمی


تاثیر نانوذرات کلسیم و نقره بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اسفند 1401

10.22067/jhs.2023.80161.1220

حمید سلیمانی؛ میترا اعلائی؛ مسعود ارغوانی


اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 117-133

10.22067/jhs.2021.68874.1020

وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی


اثر اندوفیت باکتریایی (aurantiacum Exigubacterium) جداسازی شده از گیاه شورپسند (Salsola imbricata) بر صفات رشدی گیاهچه گوجه‌فرنگی تحت تنش شوری

دوره 35، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 153-167

10.22067/jhs.2021.61963.0

سهیلا آقائی درگیری؛ داود صمصام پور؛ مجید عسکری سیاهویی؛ عبدالنبی باقری