با همکاری انجمن علمی منظر ایران
ارزیابی کیفیت درونی میوه کیوی به صورت غیر مخرب با استفاده از طیف سنجی مرئی و مادون قرمز نزدیک

علی مقیمی؛ محمدحسین آق خانی؛ آمنه سازگارنیا؛ مجید سرمد

دوره 22، شماره 2 ، اردیبهشت 1387

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1387i2.1089

چکیده
  چکیده تعیین رسیدگی مهمترین قسمت در ارزیابی کیفیت درونی میوه‌ها می‌باشد که به چند عامل مانند میزان مواد جامد محلول، سفتی و pH بستگی دارد. بیشتر روش‌ها برای اندازه گیری‌این عوامل مخرب، وقت گیر و گران می‌باشند. بنابراین توسعه یک روش غیر مخرب برای تعیین کیفیت میوه‌ها ضروری به نظر می‌رسد. هدف از انجام‌ این تحقیق بررسی و ارزیابی روش ...  بیشتر