درباره نشریه

این نشریه از سال 1364 بنام علوم و صنایع کشاورزی ( تمام گرایش ها) به چاپ رسیده است و از فروردین سال 1386 به صورت تخصصی بنام علوم باغبانی مقالات را به چاپ می رساند.

هدف از انتشار این نشریه  افزایش توان علمی ، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان به مسایل کشاورزی از جنبه های کیفی و کمی است. مقلات علمی پژوهشی محققین محترم را در زمینه های میوه کاری، سبزی کاری گیاهان داروئی گیاهان زینتی و فضای سبز،  بیوتکنولوژی و اصلاح گیاهان را که برای اولین بار منتشر می شود ، می پذیرد.

ناشر و صاحب امتیاز

دانشگاه فردوسی مشهد

شاپا چاپی

4730-2008

شاپا الکترونیکی

زبان نشریه

فارسی همراه با چکیده مبسوط انگلیسی

مدیرمسئول

دکتر رضا ولی زاده

سردبیر

دکتر تهرانی فر

درباره نشریه

مقلات علمی پژوهشی محققین محترم را در زمینه های میوه کاری، سبزی کاری، گیاهان داروئی، گیاهان زینتی و فضای سبز،  بیوتکنولوژی و اصلاح گیاهان را که برای اولین بار منتشر می شود ، می پذیرد.

سال شروع انتشار

شناسه دیجیتالی مقاله

DOI

دوره انتشار

فصلنامه (4 شماره در سال)

نوع داوری

دو سو ناشناس

سیستم مشابهت یابی

قالب متن مقالات

PDF, XML

اخلاق نشر

این نشریه عضو کمیته بین المللی اخلاق در انتشار (COPE)

مجوز انتشار و حق مولف

International License (CC BY 4.0)

هزینه انتشار

یک میلیون ریال

شبکه های اجتماعی

Linked in, Mendeley, Academia

پایگاههای نمایه شده

DOAJ, Google Scholar, CABI ,ISC

نشانی نشریه

دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی - ص. پ. 1163-91775  - دبیرخانه نشریات علمی- نشریه علوم باغبانی

ایمیل نشریه

Jhorts4@um.ac.ir

پروانه انتشار نشریه علوم باغبانی کلیک کنید(کد ارسال شود)

این نشریه  به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آنان می‌توانند مقالاتشان را  آرشیوسازی کنند. این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

قوانین کپی رایت:تحت مجوز دسترسی آزاد ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند ، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

برای جلوگیری از سرقت علمی،  این نشریه از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب برای مقالات فارسی و از سامانه iThenticate برای مقالات لاتین استفاده می کند.

این نشریه در زمان پذیرش مقاله، هزینه ای به مبلغ یک میلیون ریال دریافت می کند.