بررسی ویژگی های کیفی میوه کیوی رقم هایوارد برداشت شده از مناطق مختلف استان گیلان در طی دو ماه نگهداری در سردخانه

مصطفی عشورنژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سمیه گرایلو؛ سیدکامران میرحسینی

دوره 24، شماره 2 ، اسفند 1389

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.8005

چکیده
  چکیده عدم آگاهی صحیح از انتخاب مناسب ترین زمان برداشت کیوی در برخی از مناطق کشت وکار کیوی در استان گیلان، همچنین کوتاه بودن ماندگاری از مهمترین عوامل کاهش بازار پسندی و صادرات این میوه است. در این پژوهش، تأثیر کیفیت میوه در زمان برداشت بر عمر انبارمانی و ارزش غذایی میوه کیوی، رقم ’هایوارد‘، بررسی گردید. میوه‌های مورد استفاده بر ...  بیشتر