با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی تغیییرات آنزیم‌های کاتالاز و پراکسیداز و پروتئین کل در پاسخ به تنش سرما در برخی ارقام انگور

مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ امیر موسوی؛ علیرضا سلامی

دوره 29، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 103-110

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.24987

چکیده
  سرمازدگی یکی از مهم‌ترین استرس های محیطی می باشد که عملکرد و کیفیت بسیاری از محصولات کشاورزی را تحت تاثیر قرار می دهد. گیاهان مختلف برای تحمل سرما و از بین بردن صدمات ناشی از آن، از سیستم های مختلفی استفاده می‌کنند. یکی از این سیستم‌ها، سیستم آنزیمی می‌باشد. برای درک بهتر پاسخ ارقام مختلف انگور به شرایط تنش دمای پایین، تغییرات آنزیمی ...  بیشتر