تأثیر اسیدهیومیک و چای‌کود مواد آلی بر فیزیولوژی گیاهی و ویژگی‌های میوه پپینو (Solanum muricatum)

جمال جوانمردی؛ عذرا حسن شاهیان

دوره 30، شماره 1 ، اردیبهشت 1395، ، صفحه 59-68

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v30i1.31662

چکیده
  به‌منظور بررسی امکان استفاده از کودهای با منشاء ارگانیک در تولید میوه پپینو (Solanum muricatum Ait.) ، اثرات کاربرد کود ارگانیک Humistar (حاوی6/8 درصد اسیدهیومیک) به‌میزان 50 لیتر در هکتار و چای‌کودهای آلی گوسفندی و گاوی به‌طور جداگانه با نسبت تهیه 1:5 و 1:10 بر فیزیولوژی مرحله زایشی گیاه و برخی ویژگی‌های میوه، آزمایشی طی دو سال بصورت آزمون فاکتوریل ...  بیشتر