با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی تحمل به شوری دانهال های ارقام تجاری و ژنوتیپ های محلی پسته (Pistacia vera L.) منطقه رفسنجان در شرایط کنترل شده

حمید علی‍‍پور؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ امیر حسین محمدی

دوره 31، شماره 1 ، خرداد 1396، ، صفحه 70-80

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.42260

چکیده
  در ایران عمده اراضی زیرکشت پسته در حاشیه کویر قرار دارد و یکی از مشکلات عمده این اراضی شوری خاک و آب آبیاری است که رشد و عملکرد گیاه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این تحقیق اثرات شوری روی خصوصیات رشدی و مقدار عناصر معدنی دانهال‌های 10 رقم پسته (اکبری، احمدآقایی، کله قوچی، فندقی، بادامی، ابراهیمی، سیف الدینی و ژنوتیپ‌‌های G1، G2 وG3) به ...  بیشتر