با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و انواع مالچ بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita)

مجید عزیزی؛ سهیلا شهریاری؛ حسین آرویی؛ حسین انصاری

دوره 29، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 11-21

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.45070

چکیده
  نعنا فلفلی با نام علمی Mentha piperita L.، از جمله گیاهان دارویی و معطر با ارزش در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی است که به دلیل طیف وسیع کاربرد آن در صنایع مختلف دارویی در سطح وسیعی از مزارع کشت می شود. به منظور بررسی تأثیر رژیم های مختلف آبیاری و انواع مالچ بر شاخص‌های فیزیولوژیک و میزان اسانس گیاه دارویی نعنا فلفلی، آزمایشی در سال ...  بیشتر