با همکاری انجمن علمی منظر ایران
تاثیر محلول‌پاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک

آرا علی‌نژاد اله‌شاه؛ حسین مرادی؛ حسین صادقی

دوره 32، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 213-226

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v32i2.57665

چکیده
  تامین غلظت مناسب عناصر مورد نیاز گیاه سبب تولید محصول اقتصادی و بهبود خواص کیفی میوه‌ها می‌شود. به منظور بررسی اثر عناصر غذایی روی و بور بر صفات کمی و کیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 9 تیمار و 9 تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل سولفات‌روی در سه سطح (0، ...  بیشتر