با همکاری انجمن علمی منظر ایران
تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه زرشک بی‌دانه

فرید مرادی نژاد؛ سارا حسن ‍‍‍‍پور؛ محمد حسن سیاری زهان

دوره 32، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 61-74

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v32i1.60331

چکیده
  زرشک بی دانه با نام علمیvar. Asperma Berberis vulgaris L. یکی از مهمترین محصولات باغی و دارویی خراسان جنوبی است. میوه تازه زرشک دارای آب فراوان و پوستی نازک در مرحله رسیدگی بوده و از اینرو حساس به ترکیدگی و فساد در طی مراحل مختلف برداشت، انبارداری و فرآوری می باشد. از اینرو آزمایش حاضر به صورت کرتهای خرد شده در زمان و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی ...  بیشتر