با همکاری انجمن علمی منظر ایران
تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی

مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ حسین عرفایی؛ فاطمه یزدیان؛ میترا رحمتی؛ بی بی فاطمه حقیرالسادات

دوره 26، شماره 2 ، شهریور 1391

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14680

چکیده
  صمغ ها، کلوئیدهای آبدوست، هیدروکلوئیدها، موسیلاژها و پلیمرهای آبدوست همگی به موادی اطلاق میشوند که قدرت تشکیل ژل را دارند. لایه محافظ مورد استفاده بر روی مواد غذایی می تواند از طریق کاهش هدرروی رطوبت، کنترل تبادلات گازی، تنظیم سرعت واکنش های اکسیداتیو و کاهش آلودگی در افزایش عمر نگهداری مواد غذایی موثر باشد. همچنین این پوشش ها می ...  بیشتر