با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی تاثیر سطوح مختلف کود آلی جلبک دریایی بر شاخصه‌های رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)

علی رضایی؛ محمدتقی عبادی؛ حسن پیرانی

دوره 33، شماره 4 ، اسفند 1398، ، صفحه 685-696

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v33i4.78699

چکیده
  تولید ارگانیک یکی از ارکان مهم صنعت گیاهان دارویی است و استفاده از کودهای آلی در این مبحث بسیار مورد توجه می­باشد. امروزه عصاره جلبک­های دریایی به عنوان یک کود آلی به منظور افزایش عملکرد کمی و کیفی گیاهان دارویی و هم­چنین مقاومت به تنش­های محیطی استفاده می­شود. مرزه یکی از گیاهان دارویی و ادویه­ای است که سطح زیر کشت بالایی در کشورمان ...  بیشتر