با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثر شوک گرما بر تحمل سرمازدگی نشاء خربزه خاتونی (Cucumis melo L.)

فردین قنبری؛ سعداله اکبری

دوره 35، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 63-71

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v35i1.86372

چکیده
  خربزه همانند سایر کدوئیان حساس به سرما است و در دمای پایین آسیب می­بیند. در این تحقیق امکان افزایش تحمل تنش سرما در نشاء خربزه با استفاده از شوک گرمایی بررسی شده است. در مرحله دو برگ کاملاً توسعه یافته، نشاءهای خربزه در معرض شوک دمایی (شامل شاهد و محلول­پاشی با آب در دماهای 20، 45، 50 و 55 درجه سانتی­گراد) قرار گرفتند. یک روز پس از آن ...  بیشتر