تأثیر اوره بر برخی پاسخ‌های رشد و عناصر غذایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در سطوح مختلف شوری خاک

صلاح الدین مرادی؛ لیلا جهانبان؛ لیلا غیرتی آرانی؛ جمال شیخی؛ عبدالمجید رونقی

دوره 35، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 1-12

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.60687.0

چکیده
  به منظور بررسی پاسخ گیاه اسفناج رقم ’ویروفلی‘ به شوری در کاربرد با اوره در یک خاک دارای کمبود نیتروژن، آزمایشی در شرایط گلخانه­ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارها شامل چهار سطح شوری (بدون اعمال شوری، 1، 2 و 3 گرم کلرید سدیم بر کیلوگرم خاک، به ترتیب معادل قابلیت هدایت الکتریکی 7/0، 5/4، 8 و 5/11 ...  بیشتر

تعیین ‌نُرم‌ های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای درختان چنار (Platanus sp.) در مشهد

امیر لکزیان؛ ولی فیضی اصل؛ علی تهرانی فر؛ اکرم حلاج نیا؛ حدیثه رحمانی؛ پیام پاکدل؛ سید هدایت محسنی؛ آرزو طالبی

دوره 26، شماره 1 ، خرداد 1391

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12887

چکیده
  به منظور تعیین ‌نُرم‌ های دریس و ارزیابی وضعیت تغذیه ای درختان چنار در شهر مشهد جمعاً تعداد 270 نمونه برگی از 15 ایستگاه (تکرار) از دو گروه درختان سبز و زرد با علایم سرخشکیدگی در سه مرحله بهار، تابستان و پائیز از سه لایه مختلف پائینی، میانی و بالایی درختان در سال 1388 جمع آوری شد. با استفاده از میانگین گیری از جامعه دارای وضعیت تغذیه ای مناسب ...  بیشتر