سبزیکاری
تأثیر تیمارهای ویتامین C و B بر عملکرد قارچ تکمه‌ای و عمر پس از برداشت آن

سعید خسروی؛ مریم حقیقی؛ منیره محنت کش

دوره 36، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 43-56

https://doi.org/10.22067/jhs.2021.61967.0

چکیده
  قارچ خوراکی (Agaricus bisporus) مهم­ترین قارچی است که به‌صورت صنعتی کشت می‌شود و ویتامین­ها، هورمون­ها و آمینواسید‌ها موجب بهبود رشد رویشی قارچ و بالا رفتن عملکرد در فلش­های مختلف برداشت می­گردد. پژوهش حاضر به‌منظور بررسی اثر ویتامین B و C، بر رشد و عملکرد قارچ تکمه­ای و عمر پس از برداشت آن در ۲ آزمایش مجزا در کارخانه قارچ و انبار ...  بیشتر