با همکاری انجمن علمی منظر ایران
بررسی اثر سالیسیلیک اسید در جلوگیری از آسیب سرما در گوجه فرنگی گیلاسی (Lycopersicun esculentum cv. Messina)

حنیفه سید حاجی زاده؛ شهلا صفخانی

دوره 31، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 517-532

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v31i3.51793

چکیده
  سرما یکی از عوامل محدود کننده در تولید گوجه فرنگی محسوب می‌شود. تحمل به سرما در طی انبارداری یکی از شاخصه های مهم نگهداری محصولات باغی به شمار می‌رود. در این راستا آزمایش فاکتوریل برپایه طرح کاملا تصادفی به منظور اثر تیمار سالیسیلیک اسید در دوره‌های پیش و پس از برداشت روی ماندگاری گوجه فرنگی گیلاسی در دمای پایین انجام شد. بوته‌ها ...  بیشتر

بررسی تغیییرات آنزیم‌های کاتالاز و پراکسیداز و پروتئین کل در پاسخ به تنش سرما در برخی ارقام انگور

مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ امیر موسوی؛ علیرضا سلامی

دوره 29، شماره 1 ، خرداد 1394، ، صفحه 103-110

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.24987

چکیده
  سرمازدگی یکی از مهم‌ترین استرس های محیطی می باشد که عملکرد و کیفیت بسیاری از محصولات کشاورزی را تحت تاثیر قرار می دهد. گیاهان مختلف برای تحمل سرما و از بین بردن صدمات ناشی از آن، از سیستم های مختلفی استفاده می‌کنند. یکی از این سیستم‌ها، سیستم آنزیمی می‌باشد. برای درک بهتر پاسخ ارقام مختلف انگور به شرایط تنش دمای پایین، تغییرات آنزیمی ...  بیشتر