با همکاری انجمن علمی منظر ایران
سبزیکاری
اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید در افزایش مقاومت به تنش گرما در خیار رقم ̓رشید̒

لیلا چهل‌تنان؛ سعید خسروی؛ سید حسین نعمتی

دوره 38، شماره 1 ، فروردین 1403، ، صفحه 165-177

https://doi.org/10.22067/jhs.2023.82087.1263

چکیده
  دمای بالا در تابستان از عوامل مهم کاهش رشد و عملکرد خیار در بسیاری از مناطق کشور می‌­باشد. با توجه به تأثیر مثبت تنظیم‌­‌کننده‌های رشد گیاهی از جمله سالیسیلیک اسید بر کاهش اثرات نامطلوب تنش­‌های مختلف، آزمایشی به‌منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر کاهش اثرهای نامطلوب تنش گرما بر روی دانهال­‌های خیار رقم ̓رشید̒ به‌صورت ...  بیشتر