اثر تنش آبی بر روند تغییرات پرولین، قندهای محلول، محتوای نسبی آب و پروتئین های محلول برگ دو گونه گل جعفری

سید موسی موسوی؛ مهرانگیز چهرازی؛ اسماعیل خالقی

دوره 31، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 365-375

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.53077

چکیده
  تنش خشکی ﯾﮑﯽ از مهم‌ترین تنش‎های محیطی در بخش کشاورزی و مدیریت فضای سبز شهری به شمار می‎آید. تحقیقات گذشته در زمینه تنش آبی بیانگر اثرات منفی آن بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان می‌باشد. بر این اساس، پژوهشی به‌منظور بررسی اثر سطوح مختلف کم‌آبی )100 به‌عنوان شاهد، 75 و 50 درصد پتانسیل تبخیر و تعرق (ETcrop)( بر روند ...  بیشتر