با همکاری انجمن علمی منظر ایران
اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو"

زهرا داورخواه؛ بیژن کاووسی

دوره 31، شماره 3 ، آذر 1396، ، صفحه 577-589

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v31i3.57543

چکیده
  یکی از دلایل کاهش عملکرد در تاکستان ها و نیز کاهش کیفیت میوه‌های انگور،عدم مصرف متعادل کود می باشد. هدف از این پژوهش، تعیین بهترین غلظت و زمان کاربرد کود فروزنیک (حاوی آهن، روی و منگنز) بر برخی ویژگی های کمی و کیفی انگور تازه خوری رقم خوشناو بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد که فاکتور ...  بیشتر