با همکاری انجمن علمی منظر ایران
مقایسه خصوصیات مورفولوژیکی، محتوا و اجزای اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) و دو توده بومی آویشن خراسانی (Thymus transcaspicus) در شرایط آب و هوایی مشهد

سمانه محمدی؛ مجید عزیزی؛ جمیل واعظی

دوره 33، شماره 4 ، اسفند 1398، ، صفحه 567-576

https://doi.org/10.22067/jhorts4.v33i4.62795

چکیده
  آویشن یکی از مهمترین گیاهان دارویی ایران و جهان است که به دلیل داشتن دو ترکیب تیمول و کارواکرول دارای خواص دارویی متنوعی می­باشد. هدف از انجام این آزمایش بررسی خصوصیات میکروسکوپی و مورفولوژیکی آویشن باغی (Thymus vulgaris) در مقایسه با دو توده آویشن خراسانی (Thymus transcaspicus) در شرایط کشت شده آب و هوایی مشهد می­باشد. بدین منظور آزمایشی به صورت طرح ...  بیشتر